Plezalni center Verd

Obvestilo za obiskovalce

Spoštovani starši ter obiskovalci Plezalnega centra Verd. 

Sporočamo, da smo letos s sosedi v naši industrijski coni uspeli doseči začasni dogovor, da bodo železna vrata, ki potekajo vzdolž našega plezalnega centra popoldan in zvečer ODPRTA. Kar pomeni, da bomo lahko izvajali krožni promet in se bomo izognili obračanju vozil pred samim plezalnim centrom. V kolikor se bomo vsi držali dogovorjenega, bodo vrata ostala odprta, drugače se bodo žal zaprla.

V kolikor boste otroka/e na vadbo le pripeljali, se ustavite pred odprtimi železnimi vrati, spustite otroka/e ven in se preprosto odpeljete naprej. Ko se pripeljete do asfalta zavijete levo in boste nato po ravni cesti prišli do glavne ceste v industrijski coni. V kolikor boste na naslednjem križišču zavili desno, ste v smeri, da zapustite industrijsko cono (levo gre cesta proti centru).

Pred odprtimi vrati prosimo ne puščajte avtomobilov (niti za trenutek). Pot naj ves čas ostane odprta in prevozna.

Za železno ograjo (pri sosedih) NE parkirajte svojih avtomobilov. V kolikor boste ostali v centru medtem, ko čakate otroka/e, ali ste na vadbo prišli sami, prosimo da parkirate pred samim centrom, ali na parkirišču pred podjetjem KMZ ali GLS. Lahko parkirate tudi pred upravo – dvignjeno parkirišče nasproti podjetja GLS.

Deli: