Spoštovani starši ter obiskovalci Plezalnega centra Verd. 

Sporočamo, da smo letos s sosedi v naši industrijski coni uspeli doseči začasni dogovor, da bodo železna vrata, ki potekajo vzdolž našega plezalnega centra popoldan in zvečer ODPRTA. Kar pomeni, da bomo lahko izvajali krožni promet in se bomo izognili obračanju vozil pred samim plezalnim centrom. V kolikor se bomo vsi držali dogovorjenega, bodo vrata ostala odprta, drugače se bodo žal zaprla.

V kolikor boste otroka/e na vadbo le pripeljali, se ustavite pred odprtimi železnimi vrati, spustite otroka/e ven in se preprosto odpeljete naprej. Ko se pripeljete do asfalta zavijete levo in boste nato po ravni cesti prišli do glavne ceste v industrijski coni. V kolikor boste na naslednjem križišču zavili desno, ste v smeri, da zapustite industrijsko cono (levo gre cesta proti centru).

Pred odprtimi vrati prosimo ne puščajte avtomobilov (niti za trenutek). Pot naj ves čas ostane odprta in prevozna.

Za železno ograjo (pri sosedih) NE parkirajte svojih avtomobilov. V kolikor boste ostali v centru medtem, ko čakate otroka/e, ali ste na vadbo prišli sami, prosimo da parkirate pred samim centrom, ali na parkirišču pred podjetjem KMZ ali GLS. Lahko parkirate tudi pred upravo – dvignjeno parkirišče nasproti podjetja GLS.

Ker bo s krožnim prometom rešeno veliko težav z obračanjem vozil ter gnečo pred samim centrom, Vas lepo naprošamo, da se dogovorjenega držite.

Hvala

Prijave za naše vodene programe v sezoni 23/24 so ODPRTE!

Nudimo vodene plezalne vadbe za otroke, dijake in odrasle ter vadbo ob drogu in zračnih tkaninah za otroke in odrasle. Prijave in dodatna vprašanja zbiramo preko e-pošte (prijavnice za vse programe so naložene na spletni strani). Z vodenimi vadbami pričnemo v tednu med 18. in 22.9.2023.

Se vidimo na steni, drogu in/ali tkanini! ?

POLETNO PLEZALNO VARSTVO

5-dnevno poletno PLEZALNO varstvo se bo odvijalo od PONEDELJKA do PETKA med 7:30 in 16:00 uro

TERMIN: 26.06.-30.06.2023 (prijave sprejemamo za otroke med 7. in 12. letom starosti)

Cena 5-dnevnega varstva je 200€ na otroka (v kolikor mesta niso v celoti zapolnjena, se je varstva možno udeležiti tudi samo za en dan – v tem primeru je cena 45€/dan na otroka)

Cena zajema: 5-dnevno varstvo, prehrano (4je obroki dnevno) in vso športno opremo

Prijave zbiramo na našem e-naslovu: plezalnicenterverd@gmail.com

Ob rezervaciji je potrebno avansno nakazilo (30€) kot potrditev rezervacije, preostali znesek se poravna po zaključku programa

Število udeležencev je OMEJENO (prednost pri prijavi imajo otroci, ki bodo na varstvu prisotni vsak dan). Sprejmemo največ 16 otrok, s katerimi bodo med varstvom trije vaditelji/ice.

Počitniško varstvo bo organizirano le v primeru zadostnega števila prijav

OKVIRNI PROGRAM AKTIVNOSTI: balvansko plezanje, plezanje v skali, indoor feratanje, različne plezalno-gibalne igre v našem centru, različne aktivnosti na prostem (sprehodi, pohodi, plezanje v naravi, plezanje po drevesih, plezanje na stolp, guganje z mega gugalnico v lokalnem plezaličišču, slackline in zipline v naravi, igre v naravi, kopanje, iskanje skritega zaklada…) *Pri izvedbi programa lahko pride do odstopanj, saj se bomo dnevno prilagajali vremenskim razmeram

POLETNI PLEZALNI TABOR

5-dnevni poletni PLEZALNI tabor bo organiziran od PONEDELJKA ZJUTRAJ (8h) do PETKA POPOLDAN (15h)

V centru se v šotorih prespijo ŠTIRI noči (otroci prinesejo s seboj le vzglavnik ter svojo spalno vrečo)

TERMIN: 03.07.- 07.07.2023 (prijave zbiramo za otroke med 8. in 12. letom starosti)

Cena programa je 330€ na otroka

Cena zajema ŠTIRI nočitve v plezalnem centru, 5-dnevni program, vso prehrano (5 obrokov na dan) ter vso športno opremo

Prijave zbiramo na: plezalnicenterverd@gmail.com

Število udeležencev je OMEJENO. Sprejmemo največ 16 otrok, s katerimi bodo med taborom trije vaditelji/ice.

Ob rezervaciji je potrebno avansno nakazilo (30€) kot potrditev rezervacije, preostali znesek se poravna po zaključku programa

Tabor bo organiziran le v primeru zadostnega števila prijav

OKVIRNI PROGRAM DEJAVNOSTI: balvansko plezanje, skalno plezanje, indoor in outdoor feratanje, spanje v šotorih, plezanje z varovanjem in različne plezalno-gibalne igre v našem centru, različne aktivnosti v centru in na prostem (sprehodi/pohodi, plezanje na stolp, plezanje po drevesih, slackline in zipline v naravi, igre v naravi, kurjenje ognja, “movie night”, kopanje, guganje z mega gugalnico v lokalnem plezaličišču, plezanje v temi z naglavnimi lučkami, iskanje skritega zaklada…) *Pri izvedbi programa lahko pride do odstopanj, saj se bomo dnevno prilagajali vremenskim razmeram

/URNIK med 26.04. in 02.05./

Odprti bomo vsak večer (19h-22h) razen v nedeljo, 30.04. in ponedeljek, 01.05.

Otroško plezanje in obisk igralnice bo možno vsak večer po 19.uri (razen 30.4. in 01.05.) ter v TOREK, 02.05. med 16. in 19.uro. (Vodenih programov med počitnicami ni!)

Se vidimo na steni!

✨️GANJENI✨️

Hvala vsem, ki ste se danes (z)družili z nami in bili dobrodelni ? Pravijo, da puščamo sledi povsod, kjer hodimo. No, mi smo sicer danes tako hodili kot tudi noreli, plezali, plesali, se smejali, feratali… Ampak vse s čudovitim namenom, da poleti omogočimo čim večim otrokom izlet na morje, saj jim tega njihovi starši, žal ne morejo omogočiti. Verjamemo, da jim bo letovanje pustilo sledi v obliki lepih spominov in novih doživetij ?

Združili smo kulturo in šport ter z vašo pomočjo zbrali presenetljivih 888 EUR, katere bomo v celoti predali Zveza prijateljev mladine Ljubljana Vič-Rudnik ?

Mala gesta za velik Otroški nasmeh ?

Lutkovno gledališče Fru-Fru Plezalni center VERD Amir Abdaković

Spoštovani!

V ???????, ??.??.???? bomo ?????????? ✨ V sodelovanju z lutkovnim gledališčem ??? ??? bomo organizirali DOBRODELNI ŠPORTNO-KULTURNI DOGODEK in Vaša udeležba bo ključna ❤️ Celoten izkupiček prodanih vstopnic bomo namreč namenili Zvezi prijateljev mladine, ki vsako leto skupaj z vrhniškim šoferjem avtobusa – AMIRJEM ABDAKOVIČEM za tri dni odpelje 50 otrok na morje ?

Na ta dan si bodo otroci lahko ogledali predstavo ???? ?????????? ter obiskali našo novo ?????????. Dodatno pa bodo na voljo še tri ?????????:
✓plezanje,
✓urjenje na zračnih tkaninah,
✓ples ob drogu.

??????? na dogodek so zaradi omejenega števila sodelujočih ??????? in jih sprejemamo preko e-pošte na plezalnicenterverd@gmail.com. Ob prijavi navedete kateri PAKET boste izkoristili ter zapišete še ime in priimek otroka:

1. ???? ????? (ogled predstave, obisk igralnice in udeležba na eni izmed delavnic: plezanje z varovanjem/ples ob drogu/zračne tkanine). Cena paketa je 25€/otroka (trajanje 2,5 uri).

2. ???? ????? (ogled predstave in obisk igralnice). Cena paketa je 15€/otroka (trajanje 1,5 ura).

Pričetek dogajanja bo ob ??.??? ???????.

Dodatne informacije:
*predšolski otroci morajo imeti spremstvo odrasle osebe, šolske otroke lahko oddate v varstvo nam
*otroke z MEGA paketom se prevzame ob 12.30 uri, otroke z MINI paketom se prevzame ob 11.30 uri
*vsi prisotni morajo s seboj imeti čiste superge ali šolske copate ter na sebi lahka športna oblačila
*otroci, ki se bodo udeležili naših delavnic naj imajo s seboj tudi bidon z vodo

Več o sami akciji “OTROŠKI NASMEH” si lahko preberete na spletni strani: https://www.otroski-nasmeh.si/ ali pa jim sledite preko FB profila: https://www.facebook.com/search/top?q=otro%C5%A1ki%20nasmeh. V kolikor se dogodka ne morete udeležiti, vseeno lahko pomagate in pošljete SMS s ključno besedo ????????? na število ???? ♡

S športom in kulturo do iskrivih otroških nasmehov ❤️

UVOD V SKALNO PLEZANJE

Si želiš povsem novega znanja in izkušenj ali pa bi rad/a le malce osvežil/a nekaj, kar si pred leti že obvladal/a? Potem hitro pošlji svojo prijavo na plezalnicenterverd@gmail.com in se pridruži našeim druženjem, ki ti bodo dala zadosti znanja, da se boš lahko samozavestno podal/a na plezanje v “skalo” ? Na uvodu v skalno plezanje se bomo spoznali z osnovno opremo športnega plezalca, najpomembnejšimi vozli za varno plezanje in pravili plezanja v naravnih plezališčih. Začeli bomo s plezanjem z varovanjem od zgoraj (top rope) in ta način varovanja spoznali tudi v praksi z izletom v “skalo”. Cena programa je 100 EUR na osebo (v ceno so všteta štiri srečanja znotraj centra, dva srečanja v skali ter vsa uporaba naše plezalne opreme).
Še par dodatnih informacij:
*uvod bo zajemal 4 srečanja v plezalnem centru in 2 v naravnem plezališču
*svoje opreme ne potrebuješ, lahko pa jo seveda prineseš s seboj in uporabljaš
*pričnemo v ponedeljek, 13.03.2022 oziroma, ko prejmemo zadostno število prijav
*število mest je omejeno, predhodne prijave pa obvezne

Se vidimo na steni (tokrat tako umetni kot tudi naravni)! 

V ponedeljek, 10.04.2023 bomo ODPRTI za samostojne obiske:

? 16h-19h plezanje OTROCI

? 19h-22h večerna rekreacija

V tem času (16h-22h) bo odprta tudi naša nova igralnica ?

Se vidimo na steni!

NEŽNA VADBA OB DROGU – 8.marec

Drage ženske!

Tudi letos za 8. marca pripravljamo prav posebno delavnico. Vabljene v sredo, ob 18h v prostore Plezalnega centra Verd, kjer bomo s pomočjo mirne glasbe, počasnih gibov in lepega ambienta za 1 uro v ospredju samo me. Spoznale se bomo z osnovnimi elementi plesa ob drogu ter jih povezale v enostavno in čutno koreografijo. Delavica je nizko intenzivna, zato predznanje plesa ob drogu ali katerega drugega športa ni potrebno.

Prijavite se preko email naslova: plezalnicenterverd@gmail.com

Cena delavnice je 15 Eur/osebo.

Število prijav je omejeno!

????? ????? ??????

Od jutrišnjega dne dalje (28.2.), bo naša ???? ????????? na voljo tako našim članom kot tudi zunanjim obiskovalcem ? Vse informacije so zbrane na naši spletni strani pod zavihkom DODATNA PONUDBA. Za več informacij pa smo dostopni preko e-pošte ?

DIJAŠKA SKUPINA

Veseli, da bo zaživela tudi vodena DIJAŠKA skupina. Pričnemo v ponedeljek, 26.09.2022. Prijave preko e-pošte že zbiramo…

PLEZANJE V TEMI in PRIŽIG LUČK ✨

V petek, 02.12.2022, ob 19.uri, bodo v plezalnem centru zasijale PRAZNIČNE LUČI. Prižig bomo popestrili s PLEZANJEM V TEMI ter postrežbo toplih napitkov 😉 Obvezna oprema je naglavna svetilka! *dogodek je primeren tudi za mlajše plezalce in plezalke… Se vidimo na steni!

TI IN JAZ – predstava za otroke

V torek, 22.11.2022, vabljeni otroci vseh starosti v plezalni center VERD, kjer bomo združili plezanje ter ogled humorne predstave z naslovom “TI IN JAZ”. *plezali bomo med 15. in 17.uro, nato bo sledil ogled predstave *cena obiska je 6€ na otroka in se poravna na dan obiska na recepciji plezalnega centra VERD *predhodna rezervacija ni potrebna (predšolski otroci potrebujejo spremstvo odrasle osebe, šolski otroci bodo v centru lahko sami) Vabljeni

POČITNIŠKI URNIK

Z mislimi smo malce že na počitnicah ? Vodenih programov v tednu med 31.10. in 06.11. ne bo. Bomo pa seveda odprti za samostojno plezanje odraslih in otrok ☺️ Vabljeni ?

URNIKI PO SKLOPIH

PRIČETEK TA TEDEN (26.9.-2.10.2022)

Ta teden aktiviramo še ?????? ??????? ?? ????????? ??????? ?

✅️ Maldina bo redno plezala ob PONEDELJKIH zvečer,

✅️ začetna odrasla skupina ob ČETRTKIH zvečer,

✅️ nadaljevalna odrasla ob TORKIH zvečer ter

✅️ izpopolnjevalna skupina ob SREDAH zvečer.

Se vidimo na steni!

PRIČETEK TA TEDEN (19.-25.09.2022)

Pa začnimo ? Ta teden po poletnem oddihu ponovno redno na urniku: ✅️ ZRAČNE TKANINE (otroci in odrasli) ✅️ PLEZALNE URICE (otroci) ✅️PLEZALNI TRENINGI (otroci). Se vidimo na tkanini in steni!

FED HORSES – 25.09.2022

Vabljeni na sproščen večer, ko bomo združili PLEZANJE in GLASBO ❤ Po centru bodo na ta večer namreč prvič odmevali akustični zvoki dueta FED HORSES. Pričetek ob 19.uri ? Za poslušanje dueta vstopnine ni ? *vstopnina za plezanje se na ta večer obračunava normalno po ceniku. Vabljeni!

PRIČETEK TA TEDEN (12.-18.09.2022)

3, 2, 1 AKCIJA‼️ Ta teden (12.-18.09.2022) določeni programi že pričnejo z redno vadbo. In sicer: ✅️ VADBA OB DROGU (otroci in odrasli) ter ✅️ vadba BODY-FLOW za odrasle pa bo ta teden izvedena promocijsko. Se vidimo ?

PONOVNO ODPRTI

Konec zabušavanja, gremo v AKCIJO‼️

Od jutri (05.09.2022) naprej smo za večerno rekreativno plezanje ponovno odprti VSAK VEČER MED 19. in 22.uro.Otroci pa ob TORKIH ponovno samostojno plezajo med 15. in 18.uro.

Se vidimo na steni!

PRIJAVE ZA SEZONO 22/23 ODPRTE!

POLETNI URNIK

POMEMBNO OBVESTILO

Z jutrišnjim prazničnim dnem (25.6.), prehajamo na POLETNI URNIK ? Hkrati pa sporočamo, da bomo v tednu med 4. in 8.7.2022, zaradi izvedbe plezalnega tabora, ❌️POPOLNOMA ZAPRTI❌️ Vse informacije so zbrane na naši spletni strani plezalnicenterverd.com ? Naj bo poletje dolgo in vroče ?

POLETNI PROGRAM

PLEZALNO VARSTVO

 • 5-dnevno poletno varstvo se bo odvijalo od PONEDELJKA do PETKA med 7:30 in 16:00 uro
 • TERMIN: 27.06.-01.07.2022 (prijave sprejemamo za otroke med 7. in 12. letom starosti)
 • Cena 5-dnevnega varstva je 180€ na otroka (v kolikor mesta niso v celoti zapolnjena se je varstva možno udeležiti tudi samo za en dan – v tem primeru je cena 40€/dan na otroka)
 • Cena zajema: 5-dnevno varstvo, prehrano in vso športno opremo
 • Prijave zbiramo na našem e-naslovu: plezalnicenterverd@gmail.com
 • Ob rezervaciji bo potrebno avansno nakazilo (30€) kot potrditev rezervacije, preostali znesek se poravna po zaključku programa (možno je tudi plačilo z Boni21)
 • Število udeležencev je OMEJENO (prednost pri prijavi imajo otroci, ki bodo na varstvu prisotni vsak dan)
 • Počitniško varstvo bo organizirano le v primeru zadostnega števila prijav
 • OKVIRNI PROGRAM AKTIVNOSTI: balvansko plezanje, plezanje v skali, različne plezalno-gibalne igre v našem centru, različne aktivnosti na prostem (sprehodi, pohodi, plezanje v naravi, plezanje po drevesih, plezanje na stolp, slackline in zipline v naravi, igre v naravi, vodni dan… *Pri izvedbi programa lahko pride do odstopanj, saj se bomo dnevno prilagajali vremenskim razmeram

Povezava do predstavitvenega posnetka: https://www.facebook.com/plezalnicenterverd/videos/778947116138883

PLEZALNI TABOR

 • 5-dnevni poletni tabor bo organiziran od PONEDELJKA ZJUTRAJ (8h) do PETKA POPOLDAN (15h)
 • V centru se v šotorih prespijo ŠTIRI noči (otroci prinesejo le svojo spalno vrečo)
 • TERMIN: 04.07.- 08.07.2022 (prijave zbiramo za otroke med 7. in 12. letom starosti)
 • Cena programa je 280€ na otroka
 • Cena zajema ŠTIRI nočitve v plezalnem centru, 5-dnevni program, vso prehrano ter športno opremo
 • Prijave zbiramo na: plezalnicenterverd@gmail.com
 • Število udeležencev je OMEJENO
 • Ob rezervaciji bo potrebno avansno nakazilo (30€) kot potrditev rezervacije, preostali znesek se poravna po zaključku programa (možno je tudi plačilo z Boni21)
 • Tabor bodo organizirani le v primeru zadostnega števila prijav
 • OKVIRNI PROGRAM DEJAVNOSTI: balvansko plezanje, skalno plezanje, feratkanje, spanje v šotorih, plezanje z varovanjem in različne plezalno-gibalne igre v našem centru, različne aktivnosti v centru in na prostem (sprehodi/pohodi, plezanje v naravi, plezanje po drevesih, slackline in zipline v naravi, igre v naravi), kurjenje ognja, “movie night”, vodni dan, guganje z mega gugalnico v lokalnem plezaličišču… *Pri izvedbi programa lahko pride do odstopanj, saj se bomo dnevno prilagajali vremenskim razmeram

Povezava do predstavitvenega posnetka: https://www.facebook.com/plezalnicenterverd/videos/778947116138883

FUL HOOD HOODY

? FUL HOOD ????? ? Bi ga imel/a? Super!! Vse, kar moraš storiti je, da do 16.05.2022, oddaš naročilo v naš e-nabiralnik ali pa se nam pofočkaš kar na recepciji plezalnega centra ? ✅️ Na voljo je odrasel pulover v sivi barvi (kot kaže fotografija) = 35 EUR ter ✅️ otroška različica v črni barvi = 25 EUR. Se vidimo na steni!

POČITNIŠKI URNIK (velja od 25.04. do 01.05.2022)

POMEMBNO OBVESTILO

Zaradi izrednega dogodka, bo center v petek, 15.04.2022 med 19. in 22.uro ZAPRT. Hvala za razumevanje

URNIK – VELIKONOČNI PONEDELJEK

Potopisno predavanje: S KAJAKOM OD PATRASA DO PORTOROŽA

Plezalec Miha Pribošič bo z nami delil svojo 1400 km dolgo odisejado in povedal vse, kar se mu je zanimivega pripetilo med zavesljaji od grškega Patrasa do slovenskega Portoroža ter seveda vse o tem, zakaj se nekdo sploh odpravi na tako pot ? Potopisno predavanje se bo odvilo v petek, 01.04.2022 ob 20.uri v lokalu plezalnega centra Verd. Prijave niso potrebne, vstop na predavanje je prost ? Vabljeni! 

Delavnica ZRAČNE TKANINE ZA OTROKE

Vsi vemo, da otroci najraje plezajo, visijo, se gugajo ? Zato jim bomo ponudili priložnost, da se povpnejo še višje in uživajo ob nadzorovanih dvigih in akrobacijah. ?? ????????? ?? ???? ????????? ??????????? ????? ???č??? ??????, ???? ??????? ?????????? ?? ????????. Delavnica bo sestavljena iz ogrevalnega dela, kjer z aktivacijo pripravimo telo na vadbo in zagotovimo varnost in večjo zmogljivost, iz glavnega dela, ki vsebuje učenje osnovnih elementov na tkanini (plezanje, enostavni vozli), ter iz vaj za kondicijo in gibljivost, s katerimi pripravljamo telo na zahtevnejše elemente in vzdržujemo splošno pripravljenost. Delavnico bomo izvedli v ?????, ??.??.???? ?? ??:?? ???.
? Delavnica je primerna za otroke od 8.leta starosti dalje
? Delavnica bo trajala 60 min
? Cena je 10 EUR/osebo
? Otroci potrebujejo oprijeta športna oblačila, ki pokrijejo trup in noge, nogavice ter plastenko vode
? Na delavnici je lahko le omejeno število udeležencev, zato so predhodne prijave ???????
? V primeru nezadostnega števila prijav, bo delavnica odpovedana??????? ?????????? ?? ? ??????????????????@?????.???

Se vidimo na tkanini!

‼️UVOD v SKALNO PLEZANJE‼️

Si želiš povsem novega znanja in izkušenj ali pa bi rad/a le malce osvežil/a nekaj, kar si pred leti že obvladal/a? Potem hitro pošlji svojo prijavo na plezalnicenterverd@gmail.com in se pridruži našemu en mesec trajajočem druženju, ki ti bo dal zadosti znanja, da se boš lahko samozavestno podal/a na plezanje v “skalo” ? Na uvodu v skalno plezanje se bomo spoznali z osnovno opremo športnega plezalca, najpomembnejšimi vozli za varno plezanje in pravili plezanja v naravnih plezališčih. Začeli bomo s plezanjem z varovanjem od zgoraj (top rope) in ta način varovanja spoznali tudi v praksi z izletom v “skalo”. Cena programa je 50 EUR na osebo (v ceno so všteta štiri srečanja in uporaba naše plezalne opreme).
Še par dodatnih informacij:
*uvod bo zajemal tri srečanja v plezalnem centru in enega v naravnem plezališču
*svoje opreme ne potrebuješ, lahko pa jo seveda prineseš s seboj in uporabljaš
*pričnemo v ponedeljek, 28.03.2022 oziroma, ko prejmemo zadostno število prijav
*število mest je omejeno, predhodne prijave pa obvezne

Se vidimo na steni (tokrat tako umetni kot tudi naravni)! ?

Delavnica ZRAČNE TKANINE

Na delavnici se bomo posvetili spoznavanju ????? zračnih tkanin. Akrobatika na zračnih tkaninah se že od 80ih let prejšnjega stoletja pojavlja v mnogih cirkuških predstavah, v zadnjem desetletju pa postaja tudi vedno bolj priljubljena oblika rekreativne vadbe, saj gre za šport in umetnost v enem. Delavnica je sestavljena iz ogrevalnega dela, kjer z aktivacijo pripravimo telo na vadbo in zagotovimo varnost in večjo zmogljivost, iz glavnega dela, ki vsebuje učenje osnovnih elementov na tkanini (plezanje, enostavni vozli), ter iz vaj za kondicijo in gibčnost, s katerimi pripravljamo telo na zahtevnejše elemente in vzdržujemo splošno pripravljenost. ????????? ?? ????????? ??????????? ??????, ???? ?? ????? ?????????? ?? ????????.

Delavnico bomo izvedli v ?????, ??.??.???? med 19. in 20.30 uro.
? Delavnica je primerna za vse osebe starejše od 16. leta starosti
? Cena je 15 EUR/osebo
? Potrebujete oprijeta športna oblačila, ki pokrijejo trup in noge, ter plastenko vode
? Na delavnici je lahko le omejeno število udeležencev, zato so predhodne prijave OBVEZNE
? V primeru dodatnih prijav bomo razpisali dodatne termine
? V primeru nezadostnega števila prijav, bo delavnica odpovedana

??????? ?????????? ?? ? ??????????????????@?????.???

Se vidimo na tkanini!

8.?????

Drage ženske! 8.marca (med 19. in 20.30 uro) za vas pripravljamo prav posebno vadbo ob drogu ✨

V uri in pol se boste spoznale z osnovnimi elementi plesa ob drogu, začutile svoje telo, razbremenile um in se na koncu prepustile čudovitem ambientu in glasbi. Delavnica je primerna za vse, zato predznanje plesa ob drogu ali katerega drugega športa ni potrebno.

(Namig za moške ? obisk delavnice je lahko krasno darilo ? ?)

Prijave so odprte ?, cena je 15 EUR/osebo

Naj bo ta dan samo Vaš ❤️

P.s.: Prednost pri prijavi bomo dali tistim ženskam, ki se v našem centru še niso vrtele ob drogu

PUSTNI TOREK V PC VERD

Na ?????? ????? (??.??.????), bomo na prostem plezanju za ?????? (15h-18h) in ??????? (19h-22h) posladkali vse, ki bodo plezali v ??????? ??????? ???

POČITNIŠKI URNIK
PRAZNIČNI URNIK✨ (24.12.2021-02.01.2022)


POČITNIŠKI URNIK

Med počitnicami bodo ?????? ?????? ??????? (???-???) v:
✔️ ponedeljek, 25.10. in 01.11. ✔️ torek, 26.10. ✔️ sreda, 27.10.

?????? ???????? (???????) pa bo možno ✔️ ???? ??Č?? ??? 19. ?? 22.???.


? 3,2,1 AKCIJA ? Od srede, ??.??.????, dalje bomo za večerne samostojne obiske ponovno odprti VSAK VEČER med 19h in 22h. Otroci pa bodo na svoj račun prišli VSAK TOREK med 15. in 18.uro ? Se vidimo na steni ??? Jokaš ti, joka on, jokamo mi vsi ? Hvala Janja Garnbret za tale zgodovinski nastop ✨ Res si carica in lahko se ti klanja CEL f****** SVET ? @romankrajnik tebi pa kapo dol, da si ves čas vedel točno kaj Janja potrebuje za dosežek takega uspeha in sta temu tudi vztrajno sledila ? TOKYO, 06.08.2021

Sorodni članki: Slovenske novice, Siol.net


POLETNI URNIK (21.06.2021 – 31.08.2021)

? S prihajajočim ponedeljkom (??.??.????) prehajamo na ??????? ?????. ✔️?????? bodo lahko brezskrbo plezali/se igrali/noreli ???? ????? ??? ??. ?? ??.??? ✔️ ??Č???? ???????? pa bo možno vsak ?????, Č?????? ?? ??????? ??? ??. ?? ??.???JUNIJSKI URNIK za samostojne obiske

?OTROŠKO PROSTO PLEZANJE: vsak torek 15.30h – 17.30h

?VEČERNO PROSTO PLEZANJE: pon 19.30h – 22h, ostali večeri 19h – 22h


‼️UVOD v SKALNO PLEZANJE‼️

Se vidimo na steni (tokrat tako umetni kot tudi naravni)! ?

Si želiš povsem novega znanja in izkušenj ali pa bi rad/a le malce osvežil/a nekaj, kar si pred leti že obvladal/a? Potem hitro pošlji svojo prijavo na plezalnicenterverd@gmail.com in se pridruži našemu en mesec trajajočem druženju, ki ti bo dal zadosti znanja, da se boš lahko samozavestno podal/a na plezanje v “skalo” ? Na uvodnem tečaju skalnega plezanja se bomo spoznali z osnovno opremo športnega plezalca, najpomembnejšimi vozli za varno plezanje in pravili plezanja v naravnih plezališčih. Začeli bomo s plezanjem z varovanjem od zgoraj (top rope) in ta način varovanja spoznali tudi v praksi z izletom v “skalo”. Cena mesečnega sklopa je 50 EUR na osebo (zajema štiri druženja in uporabo vse naše plezalne opreme).
Še par dodatnih informacij:
*uvod bo zajemal 3 srečanja v plezalnem centru in enega v naravnem plezališču
*svoje opreme ne potrebuješ, lahko pa jo seveda prineseš s seboj in veselo uporabljaš
*pričnemo v ponedeljek, 17.05.2021
*število mest je omejeno, predhodne prijave pa so obvezne
*uvod bo izveden le v primeru, da prejmemo zadostno število prijav


POČITNIŠKI URNIK (26.04. – 02.05.2021)


Otroci bodo med počitnicami lahko plezali v PONEDELJEK, TOREK in ČETRTEK med 16. in 18.uro. Odrasli pa vsak večer med 18.30 in 22.uro. ‼POMEMBNO‼ ➡ Tokrat si pridržujemo pravico do UMIKA ali SPREMEMBE PROGRAMA, v primeru, da ne bomo prejeli dovolj prijav (o morebitnih spremembah Vas bomo obvestili preko e-naslova, s katerim boste opravili “booking”). Pred prihodom je obvezna rezervacija obiska, opravite pa jo s klikom na ikono “BOOK APPOINTMENT”, ki se nahaja na desni strani naše spletne strani.


NOVI TERMINI VADBE OB DROGU

Zaradi velikega povpraševanja odpiramo nove termine VADBE OB DROGU za OTROKE IN ODRASLE .

OTROŠKA SKUPINA – TORKI med 16. in 17.uro

ODRASLA SKUPINA – ČETRTKI med 20. in 21.30 uro

*Predhodne prijave so obvezne. *Z vadbo pričnemo takoj, ko prejememo zadostno število vadečih.


Od ponedeljka, 12.04.2021 dalje…


Od 01.04.2021 do nadaljnjega ponovno ZAPRTI!!


C.I.R.K.U.S.


Ste se že od nekdaj želeli naučiti raznih cirkuških veščin? Potem imamo pravo stvar za VAS!
Od naslednjega tedna naprej, se bomo redno dobivali v našem centru in pilili veščine žongliranja, monocikliranja, ravnotežja, daibolo…
V kolikor vas delavnice zanimajo, se morate nujno oglasiti na naši ??????????? ??? ? ?????, ??.??.????, ??? ??:?? ?? ??:?? ???.Ker pa smo trenutno še omejeni s številom obiskovalcev so predhodne prijave ???????!Prijavo pošljite na naš e-naslov ??????????????????@?????.??? in si zagotovite prosto mesto na najbolj zabavnih delavnicah EVER ?


Oh, kako smo veseli, da se po centru zopet razlega otroški smeh ?
In srečni z naslednjim tedenom (22.-28.03.) odpiramo nov sklop plezalno-gibalnih uric ? Prijave so obvezne, za vse ostalo poskrbimo mi ?


Vadba ob drogu za ?????? ?

???❓ V plezalnem centru Verd

????❓ Ob torkih med 17. in 18.uro

???? ?? ????????❓ Čist izi, starši samo pošljejo prijavo na naš e-naslov


❗️?????? ???????? ?? ???????❗️Z naslednjim tednom (15.-21.3.2021) pričnemo z novim sklopom ???????? ???????? ?? ??????? in vam tako pomagamo osvajati želene vrhove ❤ Pridružite se lahko:

1️⃣ ??Č???? (četrtek)

2️⃣ ???????????? (torek) ali

3️⃣ ??????????????? ??????? (sreda)

Prijave sprejemamo na e-poštnem naslovu ?


SUPER JOGA ZA OTROKE – PONOVNO NA PROGRAMU VSAKO SREDO POPOLDAN ❤️


Dva termina za vadbo ob drogu smo že aktivirali ? In, ker pravijo, da se DAN po jutri pozna, smo se odločili ponuditi tudi ??????????? ?????? ✨

V kolikor bo zadosti interesa, se bomo ob drogu redno videvali vsako ????? ??????? ??? ?:?? ?? ??:?? ??? ?

Svojo prijavo ali vprašanje nam pošlji na plezalnicenterverd@gmail.com ?


‼️????‼️ ????? ?? ?????
✔️Za vse, ki želite osvojiti nova znanja ali izboljšati svoje plezalne spretnosti ?
✔️Odlična vadba za celotno telo
✔️Gre za vedno bolj priljubljen šport, s katerim krepimo moč in ravnotežje, pridobimo na elastičnosti in lepi drži telesa

✌️Prijave zbiramo za skupino ???????? kot tudi ?????‼️ Prijavo ali svoje vprašanje pošljite na mejl! ?? ???????‼️ Ker smo omejeni s številom drogov in vadečih v skupini, se prijavi čimprej ?


NOVE SMERI

NOV URNIK

NOVI TERMINI

Bookiraj svoj obisk na naši steni ?


Urnik sestavljen ⏩ rezervacije odprte ?✔️?????? bodo na svoj račun prišli v ????? ?? ????? (15:00-17:30),✔️??????? pa v ????? med 19. in 21.uro ter ?????, ?????, ?????? ?? ??????? med 18. in 21.uro.Pred prihodom je ??????? rezervacija termina preko naše spletne strani ?


Od ponedeljka, 22.02.2021, PONOVNO ODPRTI za samostojne obiske! Svoje mesto preprosto rezervirate s klikom na “BOOK APPOINTMENT” na desni strani naše spletne strani!

Trenutno se med obiskom držimo sledečih priporočil:
*nošenje obrazne maske je obvezno ves čas, razen v primeru, ko nam uspe zagotoviti 3-metersko varnostno razdaljo
*do drugih obiskovalcev ves čas obiska vzdržujemo primerno varnostno razdaljo
*pri vstopu v sam objekt in rezervirano dvorano si je potrebno razkužiti roke
*plezalnih pripomočkov (ščetke, magnezij…) si med seboj ne posojamo
*zadrževanje v garderobi in lokalu se odsvetuje
*tuširanje trenutno žal ni možno
*na vadbo pridemo le, če smo zdravi in se dobro počutimo
*prehajanje med dvoranami ni možno (med obiskom se zadržujete le v dvorani, katero ste rezervirali)


Plezalni center je od sobote, 09.01.2021 do nadaljnjega ZAPRT!


?POMEMBNO‼️ Od jutri (20.10.2020) dalje smo za večerne samostojne obiske odprti med ??. in ??.?? uro zvečer❗


SARS-CoV-2 OBVESTILO ? 17.10.2020

Od sobote, 17.10.2020 do nadaljnjega, se bo za VEČERNO REKREATIVNO INDIVIDUALNO plezanje, pred prihodom potrebno NAJAVITI. Prijavo opravite pod zavihkom “REZERVACIJA TERMINOV ?

Pomembno:

 • zaenkrat bomo obratovali po začasnem urniku (vsak večer med 18. in 20.30 uro – to predstavlja en termin)
 • v enem večernem terminu so vam na voljo: BALVANSKA DVORANA (max 6 oseb), MALA ŠUTALNICA (max 4 osebe) ali VELIKA ŠUTALNICA (max 4 osebe)
 • v enem večeru je možno plezati le v enem delu plezalnega centra
 • vstop nenajavljenim obiskovalcem bo možen le, če bodo zgoraj navedene kapacitete to dopuščale
 • prednost bodo imeli predhodno prijavljeni obiskovalci ter aktivni člani našega športnega društva

Dodatni ukrepi:

 • zadrževanje v garderobi je odsvetovano (na plezanje pridete pripravljeni v največji možni meri)
 • tuširanje je prepovedano
 • pokrivanje nosnega in ustnega predela je obvezno ves čas razen med samo aktivnostjo, pod pogojem, da se uspe zagotoviti 3-metrsko varnostno razdaljo med ostalimi vadečimi
 • LOKALČEK PLEZALČEK do nadaljnjega ne obratuje

VODENO PLEZANJE ZA ODRASLE – pričetek 13., 14. in 15.10.2020!

Veselo naznanjamo, da z mesecem OKTOBROM ponovno pričenjamo z vodenim plezanjem za ODRASLE. Na voljo so Vam vpisi v:

① ??Č???? (Katja)

② ???????????? (Katja)

③ ??????????????? ??????? (Roman in Aljoša)

Prijave in ostala vprašanja že zbiramo na e-naslovu plezalnicenterverd@gmail.com


SUPER JOGA ZA OTROKE

Z veseljem sporočam, da začenjamo z vadbo Super joge za otroke! 

Super joga za otroke je vadba, drugačna od ostalih vadb. Igriva, dinamična vadba, kjer ne tekmujemo, ampak izboljšujemo sebe. Mlajši otroci skozi pravljice in domišljijski svet, malo starejši otroci pa skozi jogijske igre/čuječnost, spoznavajo svoje telo, naučijo se preprostih jogijskih položajev, preprostih dihalnih tehnik ter se ob tem tudi zelo zabavajo. 

Vadili bomo vsako sredo v dveh starostnih skupinah:
– 3-5 let: 16:30 do 17:15
– 6-9 let: 17:30 do 18:15Kje?
V super dvorani v Plezalnem centru Verd (Verd 107, Vrhnika)PRIJAVE SO ZARADI OMEJITVE ŠTEVILA MEST OBVEZNE!
Prijave zbiram na elektronskem naslovu info@superpotencial.si

Za vsa vprašanja sem vam prav tako na voljo preko elektronske pošte.

https://www.superpotencial.si/pravljicna-joga-za-otroke

Vadbo vodi: Neja Malavašič Šurca (učiteljica joge za otroke, učiteljica joge in čuječnosti za najstnike, učiteljica meditacije)


????????/?????? ?????❄️

❗❗S ponedeljkom, ??.??.???? prične veljati naš težko pričakovani ?????????/??????❄️ urnik za VEČERNO PLEZANJE❗❗

In sicer bomo sedaj za vas odprti prav VSAK DAN (tudi ob sobotah) ??
?Med 17. in 19.uro bo tako možno plezanje v MALI IN VELIKI ŠUTALNICI,
?od 19.ure naprej pa se pleza VSEPOVPREK ?

Se vidimo na steni!


Otvoritev

? ??????, ??.??.???? zvečer prisrčno vabljeni na neuradno-uradno ????????? prenovljenih prostorov našega plezalnega centra ?

Pohvalili se bomo z novo: ?MALO IN VELIKO ŠUTALNICO, ?VISOKO STENO ZA PLEZANJE Z VAROVANJEM, ?OTROŠKIM PLEZALNO-ADRENALINSKIM PARKOM, ?GARDEROBAMIi, ?SANITARIJAMI, ?LOKALČKOM, ?PODESTOM ZA SKUPINSKE VADBE ?in mnogimi drugimi malenkostmi

Na voljo Vam bodo tudi ❗čisto SVEŽI BOLDERJI❗ in z barvnimi trakci ❗OZNAČENE SMERI v “Mali šutalnici”❗

Vse to seveda BREZPLAČNO ?

Se vidimo na steni!


PLEZALNO-GIBALNE URICE 2020/2021

Počitnice se počasi iztekajo ⏳Nova sezona naših plezalno-gibalnih uric pa se vse bolj približuje ?
? Plezalno-gibalne urice se bodo izvajale ob ponedeljkih in/ali četrtkih
?Otroci bodo v skupine razporejeni glede na starost in znanje
?Pričetek: 14. oziroma 17.09.2020
?Prijave zbiramo do 09.09.2020
?Prijavnico si preprosto naložite iz naše spletne strani in nam jo posredujete (plezalnicenterverd.com/ponudba)
?Za vprašanja smo dosegljivi na ? plezalnicenterverd@gmail.com ali ? 040522260
SE KMALU VIDIMO NA STENI 


POLETNI URNIK velja od PONEDELJKA, 29.06.2020 do nedelje, 13.09.2020


VEČERNO PLEZANJE!


Ta teden, bomo aktivni tudi na praznični dan (četrtek, 25.06.2020 med 19. in 22.uro).

Prav tako bomo še po ustaljenem urniku delovali vse do nedelje (28.06.2020). Nato pa bo nastopil POLETNI URNIK, katerega objavimo v kratkem 🙂 Se vidimo na steni


 • 2-dnevni “sleepover” bo organiziran od četrtka zjutraj (8h) do petka popoldan (16h)
 • V centru se prespi ENO noč (otroci prinesejo svojo spalno vrečo)
 • TERMIN: 2.7. – 3.7.2020 (primerno za otroke stare od 5. do 8.leta starosti)
 • Cena programa je 80€ na otroka
 • Cena zajema ENO nočitev v plezalnem centru, 2-dnevni program, vso prehrano ter plezalno opremo
 • Prijave zbiramo na: plezalnicenterverd@gmail.com
 • Število udeležencev je omejeno
 • Ob rezervaciji bo potrebno avansno nakazilo (20€) kot potrditev rezervacije
 • Prijave so možne do enega tedna pred pričetkom programa
 • “Sleepover” bo organiziran le v primeru zadostnega števila prijav
 • OKVIRNI PROGRAM: 1.DAN: zbor do 8.ure, zajtrk, balvansko plezanje, plezanje z varovanjem in različne plezalno-gibalne igre v našem centru, kosilo, počitek, različne popoldanske aktivnosti (sprehod/ pohod, plezanje v naravi, plezanje po drevesih (plezanje po visokih drevesih z varovanjem), slackline in zipline v naravi, igre v naravi, gozdne dogodivščine, večerja, “pižama party”, spanje. 2.DAN: zajtrk, odhod do lokalnega plezališča, guganje z mega gugalnico, plezanje in igre v naravi, kosilo, plezanje in norčije v plezalnem centru, odhod do 16.ure (program bo seveda prilagojen vremenskim razmeram).
 • 3-dnevni poletni tabor po organiziran od ponedeljka zjutraj (8h) do srede popoldan (16h)
 • V centru se prespita DVE noči (otroci prinesejo svojo spalno vrečo)
 • TERMIN: 29.6.-1.7.2020 (primerno za otroke med 6. in 10.letom starosti)
 • Cena programa je 150€ na otroka
 • Cena zajema DVE nočitvi v plezalnem centru, 3-dnevni program, vso prehrano ter plezalno opremo
 • Prijave zbiramo na: plezalnicenterverd@gmail.com
 • Število udeležencev je omejeno
 • Ob rezervaciji bo potrebno avansno nakazilo (30€) kot potrditev rezervacije
 • Prijave so možne do enega tedna pred pričetkom programa
 • Tabori bodo organizirani le v primeru zadostnega števila prijav
 • OKVIRNI PROGRAM: 1.DAN: zbor do 8.ure, zajtrk, balvansko plezanje, plezanje z varovanjem in različne plezalno-gibalne igre v našem centru, kosilo, počitek, različne popoldanske aktivnosti (sprehodi/pohodi, plezanje v naravi, plezanje po drevesih (plezanje po visokih drevesih z varovanjem), slackline in zipline v naravi, igre v naravi, gozdne dogodivščine, večerja, “movie night”, spanje. 2.DAN: zajtrk, odhod v naravno plezališče, skalno plezanje, različne aktivnosti v naravi, kosilo, kopanje v reki, odhod nazaj v center, večerja, kurjenje ognja in pripovedovanje zgodb, spanje. 3.DAN: zajtrk, sprehod/pohod, ogled lokalnega plezališča, guganje z mega gugalnico, kosilo, počitek, različne plezalno-gibalne naloge v centru, odhod do 16:00 ure. Seveda bo veliko odvisno od samega vremena.

 • 5-dnevno poletno varstvo se bo v mesecu JULIJU odvijalo od PONEDELJKA do PETKA med 7:30 in 16:30 uro
 • TERMIN: 13.7.-17.7.2020 (primerno za otroke med 6. in 10. letom starosti)
 • Cena 5-dnevnega varstva je 140€ na otroka
 • Cena zajema: 5-dnevno varstvo, prehrano in vso plezalno opremo
 • Prijave zbiramo na našem e-naslovu: plezalnicenterverd@gmail.com
 • Ob rezervaciji bo potrebno avansno nakazilo (30€) kot potrditev rezervacije
 • Prijave so možne do enega tedna pred pričetkom programa
 • Število udeležencev je OMEJENO
 • Počitniško varstvo bo organizirano le v primeru zadostnega števila prijav
 • OKVIRNI PROGRAM: zbor do 8.ure, zajtrk, balvansko plezanje, plezanje z varovanjem in različne plezalno-gibalne igre v našem centru, kosilo, počitek, različne popoldanske aktivnosti (sprehodi, pohodi, plezanje v naravi, plezanje po drevesih (plezanje po visokih drevesih z varovanjem), slackline in zipline v naravi, igre v naravi, gozdne dogodivščine, odhod do 16:30 ure) – seveda bo veliko odvisno od samega vremena

PONOVNO ODPRTI

Po dveh dolgih mesecih, končno ODPIRAMO svoja vrata ?

S ponedeljkom, 18.5.2020, tako pričnemo izvajati:
✔️ večerno rekreativno plezanje,
✔️ prosto otroško plezanje ter
✔️ rojstnodnevne zabave.

Z zamikom (25.5.2020) se bomo lotili le plezalno-gibalnih uric – starši bodo o pričetku obveščeno po e-pošti.

Z največjim veseljem ?, nasmehom na obrazu ? in metuljčki v trebuhu ? Vas ponovno pričakujemo na naših stenah!

Glede na trenutne razmere pa bomo seveda delovali malce drugače:
 • Pri vstopu v center si bo potrebno razkužiti roke.
 • Ves čas plezanja bodo obiskovalci morali držati distanco do drugih plezalcev.
 • Priporočljiva je uporaba tekočega magnezija.
 • Izposoja plezalnih čevljev in druge opreme trenutno ni možna.
 • Ščetke za čiščenje oprimkov in vrečke za magnezij si po novem ne posojamo med seboj, vendar si mora ima vsak plezalec zagotoviti svojo opremo.
 • Obiščete nas lahko le, če ste popolnoma zdravi in ne kažete znakov obolenja.
 • Vrata centra bodo ves čas plezanja na stežaj odprta zato priporočamo, da s seboj vzamete tudi toplejša oblačila (za uporabo med počitkom naprimer).
 • Zadrževanje v garderobi zaenkrat ni možno.
 • Tuširanje po plezanju žal ni možno.
 • Na plezanje pridete že oblečeni in imate osebne stvari v torbi, katero boste med plezanjem imeli ob sebi ali v našem predprostoru (pri recepciji).

Delno ODPRTI

Na naše stene vabimo vse REGISTRIRANE ŠPORTNIKE, ALPINISTE, ALIPINISTIČNE PRIPRAVNIKE IN STROKOVNE DELAVCE V ŠPORTU ❤️
Obiščete nas lahko ➡️ pazi to ➡️ KADARKOLI‼️ (potrebna je le predhodna najava na naš e-poštni naslov: plezalnicenterverd@gmail.com).

Na voljo vam je glavna hala z balvanskimi problemi ter naša prenovljena “šutalnica”. Kmalu pa bo zaživela tudi čisto nova stena (tudi “šutalnica”), kjer bomo tedensko s trakovi označevali smeri – slikovno gradivo sledi ???

Se vidimo na steni ?

ZAPRTO

ZARADI TRENUTNE SITUACIJE GLEDE PREPREČEVANJA ŠIRJENJA CORONA VIRUSA, bo naš center zaprt do nadaljnjega.

Za vsa pojasnila in vprašanja smo dosegljivi in upamo, da se kmalu spet vsi VIDIMO NA STENI!

Srečno ?


? 8.marec ?

Na ta poseben dan razvajamo ženske

Vse punce/ženske bodo na ta dan deležne ?????? plezanja ?‍♀️ in drobne dišeče ?????????? ?

Bodite aktivne z nami med ??. in ??.uro zvečer ?


POČITNIŠKI URNIK (17.2.-23.2.2020)


♡ VALENTINOVO ♡

❤️ Na VALENTINOV PETEK (14.2.2020) svojo drago lahko pripelješ na prijeteno skupno plezanje, potem pa vama ostane še dovolj časa za kakšno romantično večerjo ? Večerno plezanje se bo izjemoma namreč pričelo odvijati že ob 17:00 uri‼️

P. S. Obljubljamo tudi poseben bolder za vse zaljubljene ?

Vabljena ❤️❤️


V nedeljo, 02.02. bomo ZAPRTI


✨PRAZNIČNI URNIK✨


Plezanje ob ŽIVI glasbi ♪♪ (20.12.2019)

Zopet dogajanje, katerega ne smete zamuditi❗

V petek, ??.??.???? bomo namreč plezali ob zvokih ♪♪ Ž??? ?????? ♪♪
Band: ??????,
Stil glasbe: ??????,
Največji hit: ??????.

Skratka, pridite in boste SLIŠALI ? ???


???????? ? ???? ? (01.12.2019)

V nedeljo, 01.12.2019 bo v centru zadišalo po kuhanem vinu ☕ V sklopu večerne rekreacije bomo na ta večer izvedli tradicionalen prižig prazničnih luči ?, ki ga bomo kot lansko leto, popestrili s ????????? ? ???? ? ?????????? ?????????? ?

Vi prinesite naglavne luči, mi pa bomo poskrbeli za kuhano vino in super decembrsko vzdušje v soju prazničnih lučk ?

Vabljeni med 19. in 22.uro v Plezalni center VERD

Lanskoletni utrinki…


Tretji ғ?ᒪϻ??? večer (08.11.2019)

Mislite, da imate trdo kožo in se vas zgodbe težko dotaknejo? Potem si morate ta petek, 08.11.2019, obvezno z nami ogledati dramatiziran dokumentarec ????? ????? (Touching the Void – https://www.youtube.com/watch?v=wxLcRNPptZI), ki je dosegel velik komercialni uspeh in osvojil kopico nagrad, med drugim nagrado BAFTA in nagrado za najboljšo režijo na 8. Festivalu dokumentarnega filma v Ljubljani leta 2006.

Film se bo v našem “Baru” pričel predvajati ob 20.30 uri ?️

Vabljeni, da z nami združite večerno rekreacijo in prijetno druženje…


Drugi ғ?ᒪϻ??? večer (18.10.2019)

V petek, 18.10.2019, se bomo ponovno zbrali in si na velikem zaslonu ogledali “?????? ????????”. Gre za izreden dokumentarni film o strastnih plezalcih in njihovem življenju, ki so si ga ustvarili v parku Yosemite v Kaliforniji (link do uradnega uvodnika: https://www.youtube.com/watch?v=o86TpaSBcWw).

Film se bo pričel predvajati ob 20.30 uri ?️

Vabljeni, da z nami združite večerno rekreacijo in prijetno druženje…


Prvi ғ?ᒪϻ??? večer (21.11.2020)

Kot pozdrav mesecu novembru, si bomo v soboto, 21.11.2019, ob grizljanju kokic ?, skupaj ogledali film s plezalno vsebino ? Katerega, pa naj zaenkrat še ostane skrivnost ? Link do filma boste prejeli po mejlu, skupaj pa ga bomo gledali ob ZOOM povezavi in komentirali plezalne prizore v filmu.

Vabljeni!