Plezalni center Verd

ZABAVA V IGRALNICI

“Svojim otrokom ne moremo dati prihodnosti, naj se še toliko trudimo, da bi jim jo naredili varno Lahko pa jim damo sedanjost.” Kathleen norris

Kaj prostor ponuja?

Plezalno steno, plezalni valj, trampolin, elastične in statične mreže za plezanje, različna gugala in plezala, tobogan, biljard, pink ponk, mehke kocke za sestavljanje, mini zipline…

komu je namenjen?

Praznovanje rojstnega dne je primerno za otroke do 10. leta starosti (otroci mlajši od 3. let morajo biti v spremstvu staršev).

koliko otrok lahko povabite?

Slavljenec/ka lahko povabi največ 14 otrok (v to kvoto so všteti vsi otroci od tretjega leta starosti naprej skupaj s slavljencem/ko, tudi bratci, sestrice, sorodniki…). Na zabavi je tako lahko največ 15 otrok.

tERMINi

10.30 – 12.30 (dopoldanski)

13.30 – 15.30 (opoldanski)

16.30 – 18.30 (popoldanski)

*Vsi termini so 2 urni. Zabave se odvijajo ob PETKIH, SOBOTAH in NEDELJAH. Zabava med ponedeljkom in četrtkom je možna le v času šolskih počitnic.

€ 110,00

kaj je všteto v ceno?

Priprava igralnice in pogostitvenega prostora. Najem prostora za največ 15 otrok za 2 uri ter en/a vaditelj/ica, ki je ves čas zabave v zgornjem igralnem delu in skrbi za varnost in dobro počutje otrok.

časovnica

Starši slavljenca/ke imajo pred zabavo na voljo 15 min, da pripravijo hrano in pijačo ter pričakajo goste. Prav tako je na koncu na voljo 15 min, da se pospravi prostor za seboj in odnese svoje stvari. Zabava aktivno traja 2 uri.

kako je s hrano in pijačo?

Starši prinesejo s seboj vso hrano in pijačo, katero bodo gostom postregli. Za pultom so na voljo pravi kozarci, krožniki, žličke, posode za hrano, nož za rezanje torte… Ves uporabljeni pravi pribor je potrebno po zabavi pomiti. Lahko pa s seboj prinesete papirnate krožničke in pribor in po uporabi vse vržete v koš. Na voljo vam je hladilnik, korito, šank, mize, stoli.

Vso hrano in pijačo, katero svojim obiskovalcem ponujamo mi, lahko po želji koristite (kava, pivo, sokovi, Smoki…). Vse, kar se vzame iz naše zaloge, se sproti zapisuje in se poračuna na koncu zabave.

Vnos hrane in pijače v igralnico je prepovedan!

kako poteka rezervacija?

Vsi prosti termini so prikazani v spodnjem koledarčku. Rezervacija se opravi tako, da kliknete na želeni datum in izpolnete obrazec. Takoj po opravljeni rezervaciji morate na zapisani e-poštni naslov prejeti generirano potrdilo o rezervaciji, kasneje pa prejmete še vabilo ter vse ostale informacije o poteku zabave iz naše strani. V kolikor datuma ne morete klikniti, pomeni, da termin ni več na voljo. Če v svoj e-nabiralnik niste prejeli potrditvenega e-sporočila takoj po potrditvi obrazca, rezervacija ni bila uspešna!
Legenda
IGRALNICA - dopoldan
IGRALNICA - opoldan
IGRALNICA - popoldan
Vse
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Avg
Sep
Okt
Nov
Dec
2024
2025
2026
2027
pon
tor
sre
čet
pet
sob
ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Splošni pogoji odpovedi rezervacije

    • v primeru odpovedi rezervacije v več kot 120. urah (5 dni) od ure izvedbe praznovanja, se stranki ne zaračuna ničesar
    • v primeru odpovedi rezervacije v manj kot 120. urah (5 dni) od ure izvedbe praznovanja, se stranki zaračuna znesek v višini 20,00 eur
    • v primeru, da stranka zabave ne odpove in je na dan rezervacije ni, se stranki izda račun s celotnim zneskom praznovanja

 

Odpoved praznovanje javite preko e-pošte: plezalnicenterverd@gmail.com

Prijetno praznovanje Vam želi ekipa PCV