Plezalni center Verd

Dodatna ponudba

“To kar vemo je kapljica, to česar ne vemo, je morje.” Isaac Newton

Poletni program

Letošnje poletje bomo organizirali PLEZALNI TABOR ter POČITNIŠKO VARSTVO 🌞  Vse informacije so zbrane na naši spletni strani pod rubriko “NOVICE”, prijave pa zbiramo preko e-pošte.

Se vidimo med počitnicami!   

obisk Igralnice

❗POMEMBNO OBVESTILO❗ Igralnica bo od srede, 29.5.2024 dalje, odprta le v sklopu “SAMOSTOJNEGA PLEZANJA ZA OTROKE” ob TORKIH POPOLDAN med 16. in 19.uro! Podrobne informacije o poletnem urniku najdete pod “Novicami”.

Obisk igralnice je možen od PONEDELJKA DO ČETRTKA med 16. in 22.uro. Ob torkih je igralnica odprta že od 15.ure dalje. Med počitnicami in prazniki so naši odpiralni časi drugačni – preverite jih lahko med rubriko “Novice”.

ZRAČNE TKANINE

Vedno bolj popularna oblika rekreativne vadbe za celotno telo, s pridihom umetnosti in akrobacij. Vadba je sestavljena iz ogrevalnega dela, kjer z aktivacijo pripravimo telo na vadbo in zagotovimo varnost in večjo zmogljivost; iz glavnega dela, ki vsebuje učenje elementov na tkanini, ter iz vaj za kondicijo in gibčnost, s katerimi pripravljamo telo na zahtevnejše elemente in vzdržujemo splošno pripravljenost. Predznanje ni potrebno… Predhodne prijave preko e-pošte so OBVEZNE!

Vadba OTROCI: ZAČETNA SKUPINA – vsak petek med 17.00 in 18.00 uro, NADALJEVALNA SKUPINA – vsak petek med 18.00 in 19.00 uro

Vadba ODRASLI: vsak petek med 19. in 20.30 uro

VADBA OB DROGU

VADBA OB DROGU
– za vse, ki želite osvojiti nova znanja ali izboljšati svoje plezalne spretnosti
– odlična vadba za celotno telo
– gre za vedno bolj priljubljen šport, s katerim krepimo moč in razvijamo ravnotežje, pridobivamo na gibljivosti in lepi drži telesa

VADBA ODRASLI: PONEDELJKI, TORKI, ČETRTKI in PETKI med 19.30 in 21.00 uro (nadaljevalne skupine)PONEDELJKI med 18.00 in 19.30 uro (začetna skupina)

VADBA OTROCI: TORKI med 17. in 18.uro ter 18. in 19.uro. ČETRTKI med 18. in 19.uro. Vadba je primerna za otroke od 8.leta starosti dalje.