Sporočamo, da je v našem plezalnem centru možno unovčiti BON21. Najmanjši znesek za unovčitev bona21 je 100,00 EUR. Izbirate lahko med nakupom vseh naših storitev. Pred prihodom Vas naprošamo, da nam preko e-pošte sporočite katero storitev boste kupili in kdaj predvidoma boste nakup izvedli. Prosimo Vas tudi, da si pred obiskom centra natisnete spodnje obrazce, da bo celoten potek unovčitve potekal kar se da hitro. Obrazcu morate priložiti tudi kopijo osebnega dokumenta ali potnega lista. Zaželjeno je tudi, da osebi na recepciji preko aplikacije e-davki izkažete, da imate višino koriščenega zneska dejansko na voljo.

Potrditev unovčitve bona (priložiti je potrebno tudi kopijo osebnih izkaznic ali potnih listov oseb, ki bodo bon unovčile)

Pooblastilo tretji osebi za unovčitev bona (npr: če bo bon od otroka koristil nekdo, ki ni skrbnik otroka, posredujte tudi izpolnjeno spodnjo izjavo, da se skrbnik otroka strinja s koriščenjem bona)

Izjava o prenosu bona (v primeru koriščenja bona družinskega člana priložite izpolnjeno izjavo na spodnji povezavi. Koriščenje takega bona je možno 1x v celoti. Delno koriščenje ni možno.